Hoi! Ik ben Linde, de oprichter van Babycircle en ik ben dol op babykleding (wie niet?😉).

Ik ben met Babycircle begonnen toen mijn schoonzusjes en vriendinnen zwanger werden en ik zag hoeveel kleding een kindje nodig heeft, hoe weinig het gedragen wordt en hoe duur het is om alles nieuw te kopen.

Iets met bomen en een bos..

Tweedehands babykleding klonk mij als een goed alternatief en ik kwam er snel achter dat het aanbod dan ook enorm is! Maar dat is nou ook net het probleem.. Je ziet door de bomen het bos niet meer.

En heb je dan eindelijk iets leuks gevonden in de jungle van slechte foto's en suffe kleding, dan komt de twijfel: "Is het nog beschikbaar?", "Zie ik daar op de foto nou een vlek?", "Is het écht zo goed als nieuw?", "Hmm, het pakketpunt zit in dat ene vage winkeltje waar ik nooit kom, ga ik daarvoor omrijden?". 

CCPA Compliance

The app used for assuring the GDPR/CCPA/APPI/PIPEDA compliance of this site, collects your IP and the email address in order to process the data. For more check Privacy Policy & Terms of Service

Data Rectification

You can use the link below to update your account data if it is not accurate.

Data Portability

You can use the links below to download all the data we store and use for a better experience in our store.

Access to Personal Data

You can use the link below to request a report which will contain all personal information that we store for you.

Do not Sell My Personal Information

You can submit a request to let us know that you do not agree for your personal information to be collected or sold.

Right to be Forgotten

Use this option if you want to remove your personal and other data from our store. Keep in mind that this process will delete your account, so you will no longer be able to access or use it anymore.