Hoi! Ik ben Linde, de oprichter van Babycircle

En ik ben dol op babykleding! Maar wie niet? ;)

Toen mijn schoonzusjes en vriendinnen zwanger werden, zag ik hoeveel kleding een kindje nodig heeft, hoe weinig het gedragen wordt & hoe duur het is om alles nieuw te kopen.

Iets met bomen en een bos..

Tweedehands babykleding klonk mij als een goed alternatief en ik kwam er snel achter dat het aanbod dan ook enorm is! Maar dat is nou ook net het probleem.. Je ziet door de bomen het bos niet meer.

En heb je dan eindelijk iets leuks gevonden in de jungle van slechte foto's en suffe kleding, dan komt de twijfel:
"Is het nog beschikbaar?"
"Zie ik daar op de foto nou een vlek?"
"Is het écht zo goed als nieuw?"
"Hmm, het pakketpunt zit in dat ene vage winkeltje waar ik nooit kom, ga ik daarvoor omrijden?"

 

Kopen

Met Babycircle wil ik tweedehands babykleding kopen & verkopen echt eenvoudig maken: je vindt unieke items & fijne prijzen, natuurlijk is de kleding gegarandeerd in goede staat (lees bij de FAQ waar de kleding op wordt gecheckt) en het wordt snel verzonden. 

 

Verkopen

Is jouw kindje er weer uit gegroeid en is de kleding nog steeds mooi? Dan verkoop je het super makkelijk en snel aan mij terug.

Daardoor heb jij geen gedoe met foto's maken, hoef je niet bezig te zijn met net iets te fanatieke onderhandelaars en rijd je niet steeds voor 1 kleertje naar een pakketpunt. Je kunt natuurlijk ook kleding verkopen die je niet bij mij gekocht hebt! Lees daar hier meer over. 

Mijn ultieme doel is om meer mensen te inspireren om tweedehands babykleding te kopen, waardoor er steeds minder nieuwe kleding geproduceerd hoeft te worden en we minder grondstoffen, water, energie en land van de aarde vragen, zodat we de aarde beter achterlaten voor jouw kindje.

Volg Babycircle op Instagram om op de hoogte te blijven van nieuwste items. 

Ben je benieuwd naar de collectie, bekijk het hier!
Wil je meer weten over hoe kopen & verkopen werkt? Kijk dan hier.

 

Liefs,

Linde